Sekmadienio rytas. Skambina dukra: mama, aš ateinu pusryčių.
Ką pagamini? Lendu į virtuvės spintelę, kurioje randu tortilijų paplotėlių, avokadą ir indelį kaparėlių, šaldytuve aptinku pusę indelio saulėje džiovintų pomidorų, Džiugo ir kamambero (Camembert) sūrių, šiek tik majonezo. Ant palangės auga bazilikas, tad nusiskinu kelis lapelius.
Supjaustau avokadą į 12 pailgų gabalėlių, susmulkinu džiovintus pomidorus, kamamberą. Smulkiai sutarkuoju Džiugą (gaila, šaldytuve nebuvo sūrio su mėlynuoju pelėsiu, būtų labai tikęs). Tortilijas plonu sluoksniu aptepu majonezu, ant jų sudedu visus produktus bei apibarstau Džiugo sūriu. Tortilijas sulenkiu į tris dalis ir kepu apie 15 minučių iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Pusryčiai paruošti. Užsidegam pirmą Advento žvakę ir sėdam prie stalo.